fredag 21. oktober 2011

Utradisjonell fiskegrateng!
!

Dette trenger du til 2 personer: 

1 spisspaprika
1 gulrot
1 purreløk
revet ost
1 boks crème fraîche
ca. 450 gram torsk
smør til steking, jeg brukteTine Ekte Meierismør  
2 bokser krydderkremost, – Afrikansk paprika f.eks


Slik gjør du:
Kutt grønnsakene opp i skiver og blancher de i panna i ca ti min. 
Då er de blanke og fine.
Mens dette surrer kan du kutte opp torsken i små terninger 
el skiver alt etter hva du foretrekker.
Ha dette så i ildfast form og hell over grønnsakene.
Ta så paprikaosten el en annen og crème fraîchen oppi og bland. 
(eller ta ei skål og bland d i)


Ha deretter over så mye revet ost du ønsker, og sett den goe gratengen inn i ovnen på 200 grader i 30 – 40 minutter.


Håpe det smake og at dere også liker det.


Oppskrift funnet hos: Caroline Fotballfrue

4 kommentarer:

Mor sa...

Ja den var gode.

Unni sa...

Jepp, ann va d :D

Nina sa...

Dette både ser og høres godt ut:) Klem

Unni sa...

Det var d åg... du bør prøve d :) Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...