♥ Utradisjonell fiskegrateng!♥
!
Dette trenger du til 2 personer:
1 spisspaprika
1 gulrot
1 purreløk
revet ost
1 boks crème fraîche
ca. 450 gram torsk
smør til steking, jeg brukteTine Ekte Meierismør
2 bokser krydderkremost, – Afrikansk paprika f.eks
Slik gjør du:
Kutt grønnsakene opp i skiver og blancher de i panna i ca ti min.
Då er de blanke og fine.
Mens dette surrer kan du kutte opp torsken i små terninger
el skiver alt etter hva du foretrekker.
Ha dette så i ildfast form og hell over grønnsakene.
Ta så paprikaosten el en annen og crème fraîchen oppi og bland.
(eller ta ei skål og bland d i)
Ha deretter over så mye revet ost du ønsker, og sett den goe gratengen inn i ovnen på 200 grader i 30 – 40 minutter.
4 kommentarer:
Ja den var gode.
Jepp, ann va d :D
Dette både ser og høres godt ut:) Klem
Det var d åg... du bør prøve d :) Klem
Legg inn en kommentar