onsdag 6. april 2011

Fløtelefse/nordlandslefse



Oppskrift: 
1 kopp sukker
1 kopp sirup
1 kopp smeltet smør
2 kopper kulturmelk
1 ts natron
1 ts bakepulver
2 ts hornsalt
2 egg.
ca 1 kg mel (jeg bruker LITT mer)

Fremgangsmåten min:
Tar å blander sammen sukker, sirup og smøret. 
Så tar jeg natron oppi første kopp med kulturmelk og rører ut.
Så tar jeg kopp to med kulturmelk oppi røra. 
Så tar jeg å begynner å røre inn mel og egg vekselvis.
Rører så alt dette ihop.

Så må røra stå i kjøleskapet i ca en halvtime.
Så er det bare å steike ivei på takka :)

Velbekomme og lykke til :)

5 kommentarer:

  1. Mmmm, dette så godt ut:)

    SvarSlett
  2. Det va kjempegodt åg... Tror jammen eg ska ha meg ein t lunsj nå :)

    SvarSlett
  3. Var glad jeg fant den oppskrifta
    Hadde mistet min oppskrift
    arvet den etter bestemor

    SvarSlett

Koselige du stakk innom her hos meg... Takk for at du kom innom og takk for kommentaren...

Klemmer!